Finnliten tarina

Valoa ja iloa elämään!


​​​​​​​FinnLite on syntynyt suomalaisten naisten yhteistyöllä

FinnLite syntyi syksyllä 2021 suomalaisten naisten yhteistyöllä. Yrityksen omistavat suomalaiset naiset. FinnLite on perustettu heille, jotka nauttivat kauniiden kodinsisustus- ja tuoksutuotteiden esittelystä sekä kaikille tuhansille asiakkaille ja kutsujärjestäjille, jotka rakastavat kynttilöitä, haluavat sisustaa kotiaan ja tavata ystäviään kutsujen merkeissä.

FinnLiten konsulttina voit nauttia lisäansioista, laatuajasta rakkaiden ihmisten seurassa ja ilosta auttaa muita saavuttamaan omia unelmiaan. Konsulttina voit toimia myös kutsujärjestäjänä ja tarjota ostoshetkiä perheellesi ja ystävillesi sekä samalla ansaita rahaa ja FinnLiten tuotteita erikoishintaan, jopa ilmaiseksi.

FinnLiten perusidea on tukea suomalaista työtä ja tästä syystä kaikki yhteistyökumppanimme ovat suomalaisia yrityksiä. Tällä hetkellä FinnLite-konsultteja on lähes 300, mutta tarvitsemme uusia konsultteja, koska Suomessa on vielä kymmeniä paikkakuntia, joissa ei tiedetä FinnLiten olemassaolosta. Lähde Sinäkin rohkeasti mukaan!