ITSENÄINEN FinnLite-konsultti ​​​​​​​
​​​​​​​Kirsi Salminen

Tervetuloa konsulttisivuilleni!

Hei!

Terveiset Paimiosta Turun läheltäVarsinais-Suomesta! Näillä seuduilla olen asunut koko aikuisikäni, mutta sydän sykkii edelleen myös lapsuuteni ja nuoruuteni Porille, Yyterille ja Reposaarelle.

Olen aina rakastanut kynttilöitä ja niiden tuomaa tunnelmaa. Ole puhelias, seurallinen ja viihdyn ihmisten seurassa. Niinpä kynttiläkutsuissa yhdistyvät nämä kaikki! Juurikin kynttilöiden kautta suoramyynti tuli elämääni reilut 12 vuotta sitten. Ja vei mennessään! :)

FinnLitessa olen ylpeä sen suomalaisista juurista. On ilo tarjota kauniita kynttilöitä ja sisustustuotteita ihmisille, jotka arvostavat tuotteitamme samalla työllistäen ison joukon suomalaisia yrittäjiä.

Tule sinäkin mukaan yhä kasvavaan joukkoomme!

Voit toimia asiakkaana, kutsujärjestänä tai konsulttina. Tai vaikka kaikkina!

Konsulttina saat toimia kauniiden tuotteiden parissa, kehität itseäsi itsenäisenä yrittäjänä, pääset osallistumaan koulutuksiin ja tapahtumiin ja ansaitset rahaa.

Kutsujen järjestäminen on mukava tapa tavata ystäviä. Samalla pääset nauttimaan kutsujärjestäjän eduista. Tänä päivänä kutsut voidaan järjestää myös etänä. Ota yhteyttä ja kerron sinulle lisää eri vaihtoehdoista.

Löysitkö kuvastostamme kotiisi sopivia tuotteita tai kivoja lahjaideoita? Teen tilauksia säännöllisesti, joten ota yhteyttä, niin saat omasi.

Voit myös shoppailla verkkokaupassani. Tästä verkkokauppaani:

https://finnlite.fi/kirsi-salminen

NÄHDÄÄN PIAN!​​​​​​​Oletko kiinnostunut pitämään kutsut?

Ota yhteyttä ja sovitaan kutsuillesi ajankohta!

kirsitammisalminen@gmail.com

050 3093121


Halutessasi voit myös tilata haluamasi tuotteet suoraan itsellesi alla olevan linkin kautta!
​​​​​​​